Skal man købe sexlegetøj fra den samme producent hver gang eller fra flere?

Nogle mennesker sværger for eksempel til at handle lokalt hver gang, og hvis de ikke kan få de fornødne varer fra de lokale producenter, hvor det hele er økologisk, fairtrade og med tanke på miljøet og uden at mishandle dyr eller lavet af underbetalte medarbejdere/folk i udlandet, så vil de hellere undvære dem.

Dette kan man se som et ærværdigt foretagende, eller man kan synes, at folk begrænser dem selv for at følge en god sags tjeneste, som måske kun er en dråbe i havet; men de tror jo selv på, at udviklingen nok skal foregå til deres fordel i længden.

Der er jo også nogle mennesker, som bare har et favorit brand og mærke, som de altid handler alle deres varer fra, som for eksempel kan være sko.
Hvis der er tale om kendte mennesker, så får de ofte et sponsorat fra denne virksomhed, der gør, at de får deres ting såsom sko gratis mod, at de reklamerer for dette brand og udelukkende går i deres sko.

Det er jo også til at have med at gøre, når der er tale om sko, der jo hovedsageligt skal bruges til én ting, men det er ikke lige så let at tale om angående sex legetøj.

For hvis man ikke lige kender så meget til sexlegetøj, så tror man måske, at det bare drejer sig om nogle dildoer og noget snasket S/M-legetøj.

Men sexlegetøj er som bekendt så meget mere, så hvis man har haft heldet med sig med et brand og en forretning til ens specifikke sexlegetøj, så er det jo ikke sikkert, det kan lade sig gøre med den næste type sexlegetøj, man ønsker sig.

Og hvorfor begrænse sig på dette område.

Hvis man skal skifte butik og brand for at få den optimale nydelse, så er det vel det, man gør.