Skab luft og rum med en dobbelt altandør

29 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Dørene er en vigtig del af din boligs udtryk. Derfor bør du vælge døre som matcher husets eller lejlighedens design. Dette gælder såvel de indvendige som de udvendige døre.

Døre, som forbinder stuer og værelser i din bolig, skal helst på det designmæssige plan gå op i en højere enhed med resten af dit decor. På den måde bidrager dørene til et smukt helheds indtryk. Det samme gør sig gældende for yderdørene, her under i særdeleshed dine facade døre. Disse skal på samme måde matche husets facade, og også gerne vinduernes design.

Dine yderdøre tæller blandt andet hoveddøren, køkkendøren, døren til husets bryggers, og så selvfølgelig de døre der forbinder stuer og værelser med eventuelle terrasser og altaner. Du bør således gøre dig mindst lige så megen umage med at udvælge altandøre som med at vælge din hoveddør. Og da altandøren er en yderdør skal den opfylde de samme krav til slidstyrke og modstands dygtighed over for vind og vejr.

image

Vælg en stærk altandør i et skarpt design

Uanset om du vælger en dobbelt altandør eller en enkeltfaget en af slagsen er det vigtigt at din nye altandør er udført i stærke og massive materialer som kan modstå de til tider skrappe danske vejrlig. Vinter halvåret i Danmark kan byde på såvel blæst og regn som sne, slud og hagl samt svingende luft fugtighed og temperatur. Og om sommeren skal døren kunne holde til solens skarpe UV lys som kan udtørre træværket og gøre døren grim.

Er din nye altandør forsynet med glas indfatninger bør du samtidig sikre dig at glasset heri er af den isolerende slags, og at selve indfatningen er tæt. På den måde kan du spare mange penge på din varmeregning, og samtidig slippe for kolde, ubehagelige trækvinde i løbet af vinteren.

Du kan finde din nye altandør på Klarfonster.se.

Flere nyheder