På husblog.dk finder du inspiration til dit legelokale

“Alle ud af dåsen!”

… blev der råbt, så alle kunne høre det. Den klassiske gemmeleg med et twist af tag-fat har foregået i skolegården i mange, mange år. En af de gode ting ved lege som disse, er, at næsten alle kan være med, og det kræver ikke særlig mange remedier at lege. Kun et stort nok areal til at gemme sig på. 

Men hvad med at tage fange-gemme-legen med indendøre? Når dine børn har kammarater med over, kan det være en god idé, at kunne tilbyde en leg, hvor alle kan være med – og hvor flere kan komme til. 

Derfor er legerum blevet en ting – et stort rum, hvor leg kan få lov at foregå i bred fantasi.

Legerummets must-have

husblog.dk kan du læse mere om, hvordan du på bedste vis designer dit eget legerum. Dog kan du også lige her få det hurtige overblik over, hvad der er brug for, inden du sætter projektet igang. 

Først og fremmest er det en god idé, at du får lagt noget gulvtæppe. Det er mere slidstærkt og sikrer et blødt fald, hvis børnene kommer til at slå sig. 

Dernæst er det en god idé at få anskaffet en masse små møbler, som børnene kan lege og gemme sig bagved. Et stort, tomt lokale, har aldrig virket attraktivt overfor nogle små børn, og det er derfor godt at få puttet en masse ting ind, som kunne være spændende for de små at vælte rundt på. 

En anden god og undervurderet rekvistit i et legerum er helt sikkert spejle. De små børn kan få timer til at gå med at kigge sig selv ind i spejlet. Hvis rummet et stort nok, kan flere spejle, være en god idé. Prøv eventuelt at anskaf dig nogle ligesom dem i Tivoli, hvor de enten gør barnet dobbelt eller smalere.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.