Maler i Kalundborg – Skræddersyet specielt til dig

26 oktober 2021 Athene Eriksen

advertorial

Maler i Kalundborg – Din lokale fagmand 

Drømmer du også om at give et frisk pust til dit hjem? Så er du ikke alene. Mange mennesker vælger i dag at renovere deres hjem og ønsker at gøre det på den mest bæredygtige måde. Så i stedet for at bruge masser af penge på udskiftning af diverse stykker inventar, hvorfor så ikke arbejde med det vi allerede har? En frisk gang maling eller en ny spændende farve, kan absolut transformere et rum og 4-5 timer senere når malingen er tør, er transformationen komplet. Det vil naturligvis altid være anbefalet at vælge et samarbejde med et professionelt malerfirma, så du som privatperson ikke ender ud i et større renovationsarbejde end forventet. Komplikationer og uforudsete udfordringer kan opstå og derfor er det altid en stor tryghed at arbejde med fagfolk. 

Hvilke udfordringer kan opstå? 

Afhængigt af hvornår din bolig er bygget, sidst er blevet renoveret eller om den overhovedet er blevet renoveret, kan situationen angående istandsættelsen variere. Der bør muligvis foretages nogle indledende skridt, før selve maleprocessen går i gang, som kunne se således ud: 

  • Opsætning af filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus

Disse kan være forudsætninger for et vellykket resultat og derfor lægges der stor vægt på den personlige service og individuelle vurdering af din bolig. 

Hvad giver det mig at vælge et professionelt malerfirma? 

Udover en besparelse af din tid – specielt hvis resultatet ikke bliver som ventet, ved at ‘gøre-det-selv’ – giver det dig en sikkerhed, for at der er taget højde for at alle materialer bliver optimalt benyttet og beskyttet. Dette samt 3 års garanti på alt udført arbejde, er beslutningen klar. Har du brug for en maler kalundborg, så modtag en uforpligtende vurdering på fornyelsen og forskønnelsen af dit hjem. 

Flere Nyheder

16 januar 2016

Online arbejdstøj

26 august 2015

Online bestilling