Lidt praktisk angående biler til salg

12 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Lidt praktisk angående biler til salg

Der er rigtig mange ting, man overvejer, når man søger efter biler til salg.

Hvilken bil skal man eje?
Hvad skal den kunne?
Hvor gammel skal den være?
Hvad må den koste?
… og meget mere

Men der er et lille praktisk område, som man ofte forbigår i den forbindelse, og som man første kommer i tanke om på dagen, hvor man skal have overdraget den nye bil, men efter længere overvejelser er nået frem til, at man vil eje.

Det er også kun et lille område, som ikke fylder så meget i processen med at købe en ny bil, men man kan ende i en rigtig kattepine, hvis man ikke får styr på det.

Vi taler om det lille aspekt at komme frem og tilbage under købet.

Hvis man ikke ejer en bil i forvejen, er det jo ikke et problem. Man tager bare det offentlige eller får et lift derud, men hvis du tager cyklen ud til forhandleren – firma eller privat person – er det jo smart at vide, om du kan have cyklen med i bilen eller spænde den fast på, så du ikke skal hen at hente cyklen på et senere tidspunkt.

Ejer du i forvejen en bil, så skal du jo ikke køre ud at hente den nye bil, for hvordan skal du så få den hjem?

Alternativ kan du tage en ven med, som kan køre den gamle eller nye bil hjem.

Ellers er der også den mulighed, at du giver den gamle bil i bytte og får et afslag i prisen, hvis den mulighed foreligger.

Er du vant til at køre i bil, men vil tage med den offentlige transport ud at hente den nye bil, så er det værd at notere sig, hvordan man bedst muligt kommer frem og tilbage, da forholdene, rejsetider- og metoderne kan have ændret sig radikalt fra dengang, man sidst rejste med det offentlige.

Flere Nyheder

16 januar 2016

Online arbejdstøj

26 august 2015

Online bestilling