Køb af andels- eller ejerlejlighed – få professionel køberrådgivning til billige priser

20 januar 2018 admin
Køb af andels- eller ejerlejlighed – få professionel køberrådgivning til billige priser

Er det første gang, du skal ud og købe din egen bolig, så kan du med fordel rådføre dig med en dygtig boligadvokat. En boligadvokat er 100 % på din side i forbindelse med en bolighandel, hvilket du f.eks. ikke kan regne med, at en ejendomsmægler er, for han er primært på sælgers side. En erfaren boligadvokat kan give dig den køberrådgivning, du har brug for til at træffe den rigtige beslutning i forbindelse med køb af bolig, hvor der er mange penge på spil, og et fejlkøb kan blive dyrt for dig.

Betal en fast lav pris på boligpakker

En boligadvokat kan sagtens fås til en favorabel pris, hvis du ved, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge én. Du kan eksempelvis gå online og sammenligne priser og ydelser, og hvis du går efter en boligadvokat, der tilbyder faste priser, så ved du i hvert fald, hvad du kommer til at betale. eBoligadvokat på Frederiksberg har stor erfaring med at yde juridisk bistand i forbindelse med bolighandel, og her få du faste lave priser i form af forskellige boligpakker. Skal du eksempelvis købe en ejerlejlighed, så koster en boligpakke 6.250 kr. inklusiv moms, og hvis det er en andelsbolig, så koster det 4.000 kr. Det er en meget favorabel pris for køberrådgivning, og du kan læse udførligt på hjemmesiden, hvad boligpakken inkluderer. Boligadvokaten gennemgår og godkender alle dokumenter, udarbejder skøde og sørger for tinglysning og refusionsopgørelse samt kontakt til sælger, ejendomsmægler og banken.

Penge til den rigtige boligadvokat er godt givet ud

Når først du har fundet en boligadvokat til den rigtige pris, så er pengene rigtig godt givet ud. Du får gennemgået din sag hos eBoligadvokat i løbet af 24 timer, og du kan dermed træffe den rigtige beslutning om at underskrive købsaftalen eller ej. Du betaler kun eBoligadvokat, hvis bolighandlen bliver til noget. Du kan booke en gratis og uforpligtende samtale med eBoligadvokat her https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/.

Flere Nyheder

16 januar 2016

Online arbejdstøj

26 august 2015

Online bestilling