Forsød din erotiske trekant med en strapon

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du er typen, som elsker at overskride grænser i dit sexliv – og din eventuelle partner har det på samme måde – så er der masser af muligheder for at udfordre de vante rammer. I kan for eksempel prøve med rollespil, måske i form af BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme), hvor tillid og rollefordeling udfordres ved hjælp af sexlegetøj og andre erotiske hjælpemidler. Og så kan I prøve jer frem med at invitere flere mennesker ind i jeres seksuelle og erotiske verden.

Strapon – perfekt til pige-eventyr

En trekant kan være pirrende og meget opstemmende. Er I et heteroseksuelt par, kan det anbefales, at man starter i den blide ende med at invitere endnu en kvinde inden for. Mange mænd vil føle, at de er i en konkurrence situation, hvis de skal dele deres kvinde med en anden mand, mens det forholder sig lidt anderledes for kvinder. Og langt de fleste mænd nyder i høj grad girl on girl action.

Hvis I vil tilføje ekstra krydderi til trekanten, investerer I i en god strapon. En strapon består af et bælte, som påmonteres den kvinde, som skal udgøre den aktive part. Midt i bæltet er der et hul, i hvilken strapon dildoen fastgøres. Strapon dildoer fås i mange forskellige størrelser og udformninger – nogle endog med elektrisk vibration – så der altid vil være en strapon dildo, som passer til jeres behov. Og de kan selvfølgelig udskiftes efter præference, så I kan bruge det samme bælte igen og igen.

Find strapon til din trekantsleg online

Hos https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer/strap-ons kan du finde strapons og strapon dildoer i alle variationer. Belugi.dk er leveringsdygtig i Nordens største udvalg af sexlegetøj i høj kvalitet samt andre erotiske hjælpemidler så som glidecreme, udstyr til bondage og fetisch, og alskens massageolier og nydelses fremmende midler. Hos belugi.dk får du gratis levering, når du køber for over 399,- kr. – og naturligvis 100% diskretion.