Er din terrasse klar til sommerens aktiviteter?

10 juni 2022 Steffen Pedersen

advertorial

Det er den tid på året igen – det er tid til at begynde at tænke på at gøre din terrasse sommerklar. En ren terrasse er afgørende for at kunne underholde gæster, nyde det varme vejr og bare slappe af udendørs. Heldigvis er det forholdsvis nemt at rengøre din terrasse, og det kan klares i nogle få enkle trin.

I dette indlæg kommer vi nærmere ind på, hvordan du sørger for at din terrasse bliver sommerklar og eventuelt får en makeover inden gæsterne kommer på besøg!

 

Træterrasser

 

Simpel rengøring

Det første du skal gøre er at feje din terrasse grundigt. Sørg for at fjerne alt snavs, støv, pollen og affald, der kan have samlet sig i vintermånederne. Hvis du har en højtryksrenser, er det også et godt tidspunkt at give din terrasse en grundig rengøring. Du vil måske blive overrasket over, hvor meget snavs og skidt der med tiden kan ophobes på din terrasse!

Når du har fejet og/eller højtryksrenset din terrasse, er det tid til at fokusere på møblerne. Start med at give alle dine havemøbler en god rengøring. Dette omfatter aftørring af borde, stole og alle andre overflader, hvor der kan have samlet sig skidt. Hvis dine møbler ser lidt slidte ud, kan du overveje at give dem et nyt lag af maling eller bejdse. På den måde ser den ny og frisk ud til sommersæsonen.

Inspiration til makeover

Leder du efter inspiration til en Brun, Hvid eller Sort terrasse kan du med fordel gå på internettet og søge lidt rundt. I sidste ende kan du komme langt med at kigge på hvilke møbler og dekorationer som du har stående på din terrasse. Har du lyserøde og grønne møbler, passer det nok ikke til din mørke stenterrasse.

Når du har rengjort samt fået kigget på stilen på din terrasse, kan du med ro i maven invitere gæster på besøg her til sommer!

Flere Nyheder

16 januar 2016

Online arbejdstøj

26 august 2015

Online bestilling