Døre – Klart udsyn til dit hjem

10 november 2021 Athene Eriksen

advertorial

Døre – Den lille detalje, som gør den store forskel 

Er dit hus begyndt at se lidt træt og trist ud udefra? Så er der en nem og enkel måde, at rette op på dette. Ved at vælge udskiftning af dine hoveddøre eller glaspartier dertil, kan du nemlig tage dit hus fra skrot til slot, med et trylleslag. Ved at vælge eksempelvis dobbelt døre i glas, gør du ikke blot selve indgangen mere rummelig, men også selve følelsen, når du træder ind i rummet. Dette tillader entréen i dit hjem, at fremhæve resten, uanset størrelsen på denne. Stor eller lille, dette vil bringe det fulde potentiale frem, af indgangen til resten af dit hjem.

Findes der andre fordele ved at vælge yderdøre i glas? 

Udover det gode og naturlige lysindfald du vil opleve indefra, vil dette have en lige så slående ydre effekt. Dette fremhæver nemlig skønheden af din bolig og giver det en varm og hjemlig udstråling indefra, såvel som udefra. Fabrikeret i holdbare og kvalitetstestede materialer, er dette en nem og sikker vej, til en komplet transformation af dit hjem.

 

image

Påvirker glasdøre temperaturen i mit hjem? 

Ikke hvis du vælger de rette produkter, med kvalificerede leverandører til udformningen af disse. De bedste virksomheder på markedet, vil kunne tilbyde dig en transparent arbejdsproces, helt fra fabrikken og hjem til dig. Derudover medfølger 10 års garanti på alle leverede produkter, så du aldrig vil skulle bekymre dig om noget andet, end at nyde dit hjem. Du kan dertil også selv vælge hvilke typer af glas, mål, farver og træsorter der skal anvendes til fremstillingen af dine nye døre, så du selv er med igennem hele processen. 

Ønsker du at give dit hjem, muligheden for at stråle igen? Så har du muligheden for at modtage et skræddersyet tilbud, specielt designet til dig

Flere Nyheder

16 januar 2016

Online arbejdstøj

26 august 2015

Online bestilling