Det Var Det Min Ven – dit professionelle rengøringsfirma til billige priser

20 februar 2017 admin

Det var det min ven er dit professionelle rengøringsfirma, som leverer kvalitetsrengøring, uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde. Her kan du på alle tidspunkter af døgnet gå ind på firmaets hjemmeside http://dvdmv.dk/ og bestille rengøringstid i det smarte booking-system, som er nemt at anvende. Du indtaster ganske enkelt, om du er privatkunde eller erhvervskunde, og derefter indtaster du det antal timer, du ønsker, der skal gøres rent, og til sidst tidspunktet. DVDMV har sin firmaadresse i København, men kører også gerne ud til kunder i en radius af ca. 50 km fra København. DVDMV har således mange kunder vest og nord for København, ligesom de har mange kunder i alle bydele af København. DVDMV er et rengøringsfirma med en høj troværdighed, som har kompetente rengøringsfolk ansat, der er grundige og effektive, så du altid får en meget høj service. Rengøringspersonalet hos DVDMV er punktlige, så du kan altid stole på, at en aftale er en aftale. Det kræver tillid af lukke nye personer ind i sit hjem, men med det dygtige og servicemindede personale hos DVDMV vil du aldrig opleve mistillid, eller at personalet bare udebliver.

Skræddersy rengøringsløsning der passer til dine behov

Hos DVDMV får du meget kvalitet til lave priser, og da firmaet ikke tilbyder standardløsninger, kan du få skræddersyet en individuel aftale, som passer til dine behov. Som privatkunde kan du eksempelvis have brug for rengøringshjælp 1 gang om ugen eller hver 14 dag til at sørge for, at dit hjem er skinnende rent, så du selv kan koncentrere dig om at være sammen med din familie eller lave andre aktiviteter. Der bliver udført præcis de opgaver, som er aftalt, men DVDMV er samtidig meget fleksible, så du kan altid ændre på opgaverne eller føje nye til, som du ønsker at få udført. Du bestemmer også selv, om DVDMV skal medbringe sin egne økologiske og miljøvenlige rengøringsmidler, eller om du foretrækker, at det er dine egne rengøringsmidler, der anvendes til rengøringen.

Få en ren og skinnende virksomhed

Driver du en butik eller virksomhed, er det vigtigt, at den er pæn og ren for medarbejdernes skyld, så de har et ordentligt arbejdsmiljø at være i, og det sender også positive og professionelle signaler til kunder og samarbejdspartnere, at din butik eller virksomhed ser ren ud, og at der ikke ligger nullermænd i hjørnerne, eller skrivebordene eller butikshylderne er støvede. Som virksomheds- eller butiksejer kan du vælge at booke rengøring fra gang til gang, men det er også en fordel at lave en fast aftale, for så er der styr på, hvornår der bliver gjort rent. Har du brug for hovedrengøring i din virksomhed, så klarer DVDMV naturligvis også det.

Flere Nyheder

16 januar 2016

Online arbejdstøj

26 august 2015

Online bestilling